کلید واژه تغذیه

خواص گردو از منظر طب سنتی

گردو میوه ی درختی است و سه پوست جداگانه دارد که هر کدام خواص خاص خود را دارند. قسمت خوراکی آن مغز گردو است که دارای ترکیبات روغنی بسیار غنی و سرشار از ویتامین های A ،B، E و از همه مهم تر ا...

به این علت، تند غذا نخورید

این روزها آمار و ارقام عجیبی از سراسر دنیا می شنویم که با تامل در برخی از این آمار می توانیم به نتایجی برسیم و کیفیت زندگی و طول عمر خود را افزایش دهیم. ...

9 خوردنی که دندان هایتان را زرد می کنند

فقط غذاها و نوشیدنی های تیره رنگ نیستند که می توانند دندان ها را زرد کنند، بلکه به گفته ی کارشناسان هر غذایی که می تواند یک تی شرت سفیدرنگ را لک کند، می تواند دندان های شما را هم لک کند.

10 فایده‌ی گوجه فرنگی برای سلامتی

حتماً شما هم فکر می کنید گوجه فرنگی جزو میوه هاست، اما از نظر گیاه شناسی، گوجه فرنگی میوه است. به هر حال گوجه فرنگی هر چه که باشد، همه فن حریف و خوشمزه است که در بسیاری از غذاها از پخته شد...

زمستانی بدون اضافه وزن !

با خودتان تصمیم گرفته اید این زمستان مراقب وزنتان باشید تا بالا نرود؟ از خواب کافی و در معرض نور خورشید قرار گرفتن تا داشتن تغذیه ی مناسب، راهکارهایی است که در این مطلب برایتان آورده ایم. ...

درمان سرفه خلط دار با درمان های خانگی

خلط اغلب همراه با سرماخوردگی و دیگر عفونت های سیستم تنفسی ایجاد می شود. خلط مسئله خطرناکی نیست اما اگر درمان سرفه خلط دار به موقع صورت نگیرد، ممکن است باعث مسدود شدن نایژه ها و خارش شده و ...

10 فایده هوای سرد برای سلامتی

تحقیقات نشان داده است که هوای سرد می تواند فواید سلامتی گوناگونی داشته باشد. محققان می گویند از هوای سرد پرهیز نکرده و از فواید آن بهره مند شوید. از فواید سرمای هوا برای سلامتی می توان به ...

کدام بیماری در کدام گروه خونی؟

گروه خونی شما چیست؟ اما آیا باید نوع گروه خونی خود را بدانید؟ شناخت نوع گروه خونی به چه دردی می خورد؟ تحیقات نشان می دهند دانستن نوع گروه خونی، اطلاعات ز...

7 جفت خوردنی که باید همیشه با هم میل کنید

برخی غذاها به هم تعلق دارند. منظورمان این نیست که کره بادام زمینی و ژله با هم خوشمزه می شوند (صد البته که می شوند!). بلکه منظور استفاده ترکیبی از برخی غذاها برای جذب بهتر مواد مغذی آنها اس...

فواید اسفناج برای سلامتی

فوایدی که مصرف اسفناج برای سلامتی دارد شامل بهبود کنترل گلوکز خون در مبتلایان به دیابت، کاهش ریسک سرطان، کاهش فشارخون، بهبود سلامت استخوان ها، کاهش ریسک ابتلا به آسم و ... می شود.