منع تغذیه کودکان تا 2 سالگی با عسل و ماهی

مرتضی صفوی متخصص تغذیه گفت: در سال های اولیه تغذیه کودکان، مادران نباید از غذاهای سنگین، نفاخ و باددار استفاده کنند زیرا معده کودک تازه شروع به کار کرده، ضعیف است و تحمل ندارد.

وی افزود: توصیه می شود از 6 ماهگی که خوراک و تغذیه کودک آغاز می شود از غذاهای آرام و زودهضمی همچون سوپ و حریره استفاده شود. تغذیه کودک با شیر و برنج تا یک سالی ادامه یابد و بعد از آن تغذیه با تخم مرغ آغاز شود.
صفوی ادامه داد: اساساً نباید مادران خوراکی هایی همچون عسل و ماهی را تا 2 سالگی به کودک خود بدهند زیرا آنزیم گوراشی کودک آمادگی هضم آنها را ندارد.
این متخصص تغذیه گفت: تغذیه کودکی که تازه شروع به خوردن غذا کرده باید کاملاً بی مزه و بدون شکر و نمک باشد؛ در غیر این صورت کودک در آینده مبتلا به پرفشاری خون و دیابت خواهد شد.
وی در پاسخ به این سؤال که «بعضی از خانواده ها در ابتدا که کودک آغاز به خوردن خوراکی و غذاها می کند از تنقلاتی همچون چیپس، پفک و نوشابه استفاده می کنند، آیا این می تواند برای بچه مضر باشد؟»، گفت: خانواده ها باید دقت کنند که خوراندن این تنقلات یا نوشابه می تواند بعداً مشکلات جدی در گوارش کودک ایجاد کند.
صفوی گفت: عده ای می گویند تغذیه کودک تا 2 تا 3 سالگی با غذاهای میکس شده سبب تضعیف معده کودک شده و در آینده قدرت هضم را با مشکل مواجه می کند، در حالیکه این موضوع علمی نیست.

کلید واژه ها

تغذیه

سلامت

رژیم غذایی

نویسنده:

مهدیه فرح آبادی

پست قبلی

6 وظیفه اساسی والدین در قبال فرزندانشان

پست بعدی

سنجش سلامت ۱۵ هزار نوآموز پیش دبستانی از شهریور

در همین رابطه بخوانید :

درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...

نام :
وب سایت :
دیدگاه :
پست الکترونیک :
نشانی پست الکترونیک شما نمایش داده نخواهد شد.