شرکت 90 درصد دانش آموزان پایه نهم در طرح هدایت تحصیلی

مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش گفت: از یک میلیون و 17 هزار دانش آموز پایه نهم برای ورود به دوره متوسطه دوم در سال تحصیلی 97 - 96، تاکنون برای 980 هزار نفر طرح هدایت تحصیلی اجرا شده است..

مسعود شکوهی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در یزد با بیان اینکه افزون بر 90 درصد هدایت تحصیلی دانش اموزان در این دوره تحصیلی انجام شد افزود: امیدواریم هدایت تحصیلی بقیه دانش آموزان هم در ماههای آتی صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه تمام ظرفیت ها برای دانش آموزان در رشته های مختلف فراهم شده اظهار کرد: براساس نظر سنجی صورت گرفته در تمام رشته ها به جز تجربی، رضایتمندی ایجاد شده که این نارضایتی در رشته یاد شده هم طبیعی است زیرا حجم درخواست ها و علاقمندی دانش آموزان در آن بیشتر از سایر رشته هاست.
شکوهی با بیان اینکه هدایت تحصیلی مسیر زندگی فرد را پایه ریزی می کند تصریح کرد: شناساندن توانایی واستعداد، رغبت ها، ارزش ها و ویژگی شخصیتی دانش آموزان جهت انتخاب رشته صحیح امری ضروری است.
وی از تشکیل پرونده الکترونیک مشاوره برای دانش آموزان پایه هفتم تا نهم از ابتدای سال تحصیلی آینده خبر داد و افزود: برای سه میلیون دانش آموزان، این پرونده تشکیل می شود.
مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش وپرورش اظهار کرد: با تشکیل پرونده یاد شده دسته بندی کردن اطلاعات دانش آموزان، اولیاء و مشاوران مدیران مدارس در شناساندن استعدادها کمک شایانی می کند و روند هدایت تحصیلی را هم تسهیل تر می سازد.
وی نقش مشاوره را برای رسیدن به هدایت تحصیلی درست دانش آموزان بسیار مهم خواند و تعداد مشاوران استخدامی وزارت آموزش و پرورش را 18 هزار نفر اعلام کرد.
وی با بیان اینکه به جز مقطع متوسطه اول در سایر مقاطع، کمبود مشاوره داریم اضافه کرد: به 34 هزار مشاور دیگر نیاز است.
مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش وپرورش در ادامه با اشاره به اعلام نتایج آزمون سراسری 96گفت: مقدمات یکهزار پایگاه انتخاب رشته به منظور ارائه خدمات راهنمایی و مشاوره ای به داوطلبان آزمون سراسری دانشگاهی در سطح کشور ایجاد شده است.
بر اساس ماده 30 آئین نامه هدایت تحصیلی ملاک ها و عوامل انتتخاب رشته و هدایت تحصیلی بر اساس 6 مولفه شامل نظر دانش آموز 10 امتیاز، عملکرد تحصیلی 35 امتیاز، آزمون های مشاوره ای رغبت 30 امتیاز، نظر خواهی از دبیران 10 امتیاز،نظر خواهی از اولیاء 5 امتیاز و نظر مشاور 10 امتیاز می باشد.

کلید واژه ها

هدایت تحصیلی

دانش آموز

معلم

مدرسه

والدین

آموزش پرورش

امتحان

روانشناسی

تحلیل رفتاری

منبع

ایرنا

نویسنده:

مهدیه فرح آبادی

پست قبلی

اعلام نفرات برتر آزمون سراسری سال 1396

پست بعدی

CDN چیست؟

در همین رابطه بخوانید :

درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...

نام :
وب سایت :
دیدگاه :
پست الکترونیک :
نشانی پست الکترونیک شما نمایش داده نخواهد شد.