9 پیشنهاد برای اینکه از کوره در نروید!

آیا برای شما هم اتفاق افتاده که یکی از اطرافیان یا دوستانتان حرفی را به شما بزند که خیلی عصبانی شوید و از کوره در بروید؟ 

همه افراد دوست دارند در رابطه شان با دیگران احساس امنیت کنند و اغلب درگیری ها زمانی پیش می آید که فرد بترسد و احساس کند که درک نمی شود. اولین واکنش در این لحظه عصبانیت است که به بدترشدن وضعیت منجر می شود.
راه های زیادی وجود دارد که در این شرایط با بکاربردن آن ها می توان وضع را به حالت طبیعی برگرداند.

۱. زمان صحیح

اگر با کسی مشکل قدیمی دارید اجازه دهید زمان مناسب برای حل آن برسد. زمانی که عصبانیت هر دو طرف خاموش شد بهترین زمان است و صحبت رو در رو بهترین گزینه در نوع مکالمه است و اگر مجبور به مکالمه تلفنی شدید از مناسب بودن زمان آن برای طرف مقابلتان مطمان شوید.

۲. گفتگوی متقابل

هیچ گاه از دوستان یا آشنایان برای حل مشکلتان با کسی کمک نگیرید، زیرا شما عکس العمل آن ها را نمی دانید و مطمان نیستید که آن ها رازدار هستند یا خیر. بهترین راه صحبت کردن با خود کسی است که با او مشکل دارید و یا در صورت نیاز مراجعه به مشاور یا یک دوست قابل اعتماد.

۳. تمرکز

روی موضوعی که باهم مشکل دارید تمرکز کنید و اجازه ندهید بحث های قدیمی به میان بیاید، چون در این صورت مشکل حاضر هم حل نشده باقی می ماند.

۴. گوش دادن

اغلب ما زمانیکه بحث می کنیم گوش هایمان نمی شنوند و تنها به فکر حرف هایی که می خواهیم بزنیم هستیم. این یک کار کاملا اشتباه است باید به حرف هایی که طرف مقابلتان می زند کامل گوش کنید و اگر سوالی در ارتباط با آن ها دارید بپرسید و در وسط حرف او نپرید.

۵. صادق بودن

هیچ کس در یک مساله به تنهایی مقصر نیست و اغلب هر دو طرف مقصر هستند پس با خودتان صادق باشید و اگر کار اشتباهی کردید بپذیرید.

۶. بیان احساس

به جای اینکه از جملاتی مثل شما این کار را انجام دادی و یا .. از کلمه من استفاده کنید.. من از این موضوع ناراحت شدم.. من از شما انتظار نداشتم و …

۷. فهم متقابل

باید بدانید که طرف مقابلتان هم از آن موضوع ناراحت است و باید احساس او را بدانید پس بهتر است از خودش بپرسید که چه احساس و یا فکری در ارتباط باشما و یا موضوع مورد اختلاف دارد. پس هیچ چیز را حدس نزنید.

۸. شوخی

همیشه شوخی کردن در بین مشاجرات اوضاع را بدتر نمی کند. برای مثال می توانید به دوستتان بگویید آیا این موضوع واقعا جای بحث دارد؟ یا از کار های خنده داری که باهم در گذشته انجام داده اید بگویید.

۹. سازش

سعی کنید خود را با دیگران تطبیق دهید و همیشه روی مواضعتان اصرار نکنید. شما نباید همیشه برنده ی یک بحث باشید. برخی بحث ها در برخی روابط ارزش طولانی شدن را ندارند.

کلید واژه ها

روانشناسی

راهکار تربیتی

منبع

قلم چی

نویسنده:

مهدیه فرح آبادی

پست قبلی

چگونه در دانش آموزان انگیزه ی لازم را برای یادگیری ایجاد کنیم؟

پست بعدی

کنار تلفن همراه تان نخوابید

در همین رابطه بخوانید :

درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...

نام :
 
وب سایت :
دیدگاه :
پست الکترونیک :
 
نشانی پست الکترونیک شما نمایش داده نخواهد شد.