راهکارهای عملی تمرکز حواس - راهکار عملی چهل و هفتم

قصه پردازی و مشاعره
اگر فرزند شما تمرکز ندارد و باید بارها چیزی را به او گفت تا به خاطر بسپارد بهترین شیوه درمان او استفاده از هنر قصه پردازی و یا مشاعره است. 

البته ناگفته نماند شما باید صبر و تحمل زیادی به خرج دهید تا بتوانید فرزندتان را می شناسید پس ابتدا از چیزهایی که او له آن ها علاقه نشان می دهد شروع کنید مثلا دیده اید او به صدای قار قار کلاغ ها توجه نشان می دهد پس درست موقعی که او انتظار ندارد از او بخواهید راجع به کلاغی تنها روی درخت یا دیوار نشسته جمله ای بسازد.
کلاغ تنهای غمگین!
حالا از او بخواهید یا بپرسید این کلاغ چرا غمگین است و بگذارید خود فرزندتان تخیلش را به کار بیندازد و با تمرکز حواس، تنهایی و غمگینی کلاغ را توضیح دهد و شما هر بار که او جمله یا تکه ای به جمله قبل اضافه می کند تشویقش کنید که : آفرین ادامه بده...
رفته رفته خواهید دید فرزند بی توجه و حواس پرت شما دقت و تمرکزش بر مسایل مشکل درسی هم زیاد شده و از مشکلاتش کاسته گردیده است.
شیوه مشاعره هم بسیار بر دقت و توجه دانش آموزان می افزاید.حفظ نمودن اشعار و به رقابت واداشتن دانش آموزان در کلاس درس و حتی در محیط خانواده می تواند هم به فرزند شما در افزایش تمرکز و دقت اش بیفزاید و هم محیط شاد و مفرحی در خانه ایجاد کند.

کلید واژه ها

تمرکز و دقت

روانشناسی

مشاعره

نویسنده:

نوریه فرجی

پست قبلی

راهکارهای عملی تمرکز حواس - راهکار عملی چهل و ششم

پست بعدی

راهکارهای عملی تمرکز حواس - راهکار عملی چهل و هشتم

در همین رابطه بخوانید :

درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...

نام :
وب سایت :
دیدگاه :
پست الکترونیک :
نشانی پست الکترونیک شما نمایش داده نخواهد شد.