معرفی کتاب 50 اقدام فوری برای مهار اضطراب

اضطراب عبارت است از یک احساس ناراحت کننده و مبهم ترس ، وحشت ، یا خطر با منشای ناشناخته که بر فرد مستولی می گردد.

برای بعضی از افراد این حالت ممکن است ناگهانی روی دهد و بر طرف شود، اما برای بعضی دیگر این حالت به صورت مزمن در می آید.
اضطراب عبارت است از یک احساس ناراحت کننده و مبهم ترس ، وحشت ، یا خطر با منشای ناشناخته که بر فرد مستولی می گردد.برای بعضی از افراد این حالت ممکن است ناگهانی روی دهد و بر طرف شود، اما برای بعضی دیگر این حالت به صورت مزمن در می آید.اضطراب بر خلاف ترس طبیعی،  یک عامل حقیقی ترس آور یا خطرناک یا آسیب رسان وجود ندارد بلکه فقط به طور خودکار و ناخود آگاه ذهن آدمی  دچار احساس خطر می شود و هر گاه ذهن در اثر تنش های روانی و استرس های عصبی و حوادث ناخوشایند و ناگواری که در زندگی مکررا  رخ می دهد از روال عادی خارج  شود و حساسیت بیش از حد به رخداد های آتی و احتمالی پیدا کند فرد دچار اضطراب می شود.
همه ما در مواقعی مضطرب می شویم و این احساس را کم یا زیاد تجربه کرده ایم. برای مثال قبل از شرکت در یک امتحان مهم و یا سخنرانی برای یک گروه ، اضطراب پیدا می کنیم . علتش تا حدودی این است که زندگی ما مرتب شلوغ تر و پیچیده تر می گردد. بسیاری از مردم ، در حالی که شغل تمام وقت دارند باید خانواده خود را هم مدیریت کنند . شاید مسئولیت مراقبت از پدر و مادر سالمند هم بر عهده آن ها بشد . جنبه های دیگری از زندگی مدرن نیز وجود دارد که برای مردم پر استرس است . وقتی تحت فشار قرار می گیریم طبیعی است که مشوش شویم . به طور طبیعی شاید آدم آرامی باشیم اما در مواقعی اضطراب پیدا می می کنیم که این معمولا زمانی اتفاق می افتد که احساس می کنیم کار بیش از اندازه داریم که باید انجام دهیم و یا نگران حوادثی هستم که ممکن است در آینده اتفاق بیفتد و نه حوادثی که در حال اتفاق افتادن است .
نگرانی فکری، جزئی از زندگی روزمره است. کمی نگرانی و اضطراب می تواند به تمرکز و انگیزه شما کمک کند. اما اگر اضطراب زیاد باشد، شما احساسی از ناامیدی به همراه گیجی و همچنین احساس نگرانی بیش از حد نسبت به رویدادهای غیرجدی و معمولی زندگی خواهید داشت.در نتیجه اضطرابی که بجای محیط خارجی از درون فرد سرچشمه گرفته و مجازی و ناشی از موقعیت ها، تعابیر و تفاسیر خود فرد از دیگران و رفتارهای آنهاست، نه تنها طبیعی نیست بلکه شاخص کامل بیماری و ناراحتی روح و روان فرد محسوب می شود .چنین فردی شدیداً احساس عدم اعتماد به نفس می کند و حتی در مسائل بسیار کوچک نیز از توان و کارآیی خود مطمئن نمی باشد و احساس می کند قدرت تمرکز روی مسائل را ندارد و حتی افکار و اعمالش متعلق به خودش نیستند. برای رهایی از آثار سوء متاثر از اضطراب که به غیر از مشکلات روحی و روانی مشکلات فیزیکی مانند :تند شدن تنفس و ضربان قلب ، تپش قلب ،حالت لرزش یا پرش عضلات ، ناتوانی جنسی ، انقباض عضلات ، عرق کردن ، تهوع ، اسهال ، کاهش وزن ،مشکل در تمرکز ، منگی یا غش ، تحریک پذیری ،  کابوس ، مشکل در حافظه و ... را نیز شامل می شود می بایست هر چه سریعتر اقدام کرد تا بتوان احساس اضطراب را در خود مهار نمود .
نویسنده کتاب "50 اقدام فوری برای مهار اضطراب" معتقد است که با اصلاح سبک و طرز زندگی ، زندگی با غذاهای بهتر و استفاده درست و به جا از دارو و داروهای مکمل امکان رهایی از افسردگی برای اغلب مردم را فراهم می سازد.
در این کتاب ساده، وندی گرین توضیح می دهد که چگونه عوامل روانی، ژنتیک و غذایی می توانند روی اضطراب تاثیر بگذارند. همچنین با توصیه های مختلف سعی شده است به اشخاص مختلف کمک شود تا از شدت اضطراب خود بکاهند.برای رسیدن به این هدف 50 نکته آموزش داده شده است که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد: اندیشه ها و رفتارهای منفی را با اندیشه ها و رفتارهای مثبت جایگزین کنید. بر استرس خود مدیریت کنید. در حالت آرمیدگی قرار بگیرید و از نشانه های اضطراب بکاهید. از مکمل های غذایی مفید استفاده کنید. با محصولات و سازمان های مفید آشنا شوید بکاهید . از مکمل های غذایی مفید استفاده کنید . با محصولات و سازمان های مفید آشنا شوید.

مشخصات کتاب

نویسنده: وندی گرین
مترجم:مهدی قراچه داغی
ناشر:شباهنگ

کلید واژه ها

کتاب

معرفی کتاب

دانش آموز

روانشناسی

استرس

راهکار تربیتی

سلامت

نویسنده:

مهدیه فرح آبادی

پست قبلی

دانستنی های عجیب در مورد حیوانات

پست بعدی

بازی درمانی جهت درمان کمرویی فرزندان

در همین رابطه بخوانید :

درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...

نام :
وب سایت :
دیدگاه :
پست الکترونیک :
نشانی پست الکترونیک شما نمایش داده نخواهد شد.