راهکارهای عملی تمرکز حواس - راهکار عملی بیست و دوم

حتما این داستان را شنیده اید که بچه ای داشت در آتش می سوخت و مادرش تا موضوع را فهمید خودش را درون آتش انداخت و بدون اینکه گرمی و حرارات آتش را لمس و حس کند.

یعنی آن قدر احساس عاطفی و عشق مادرانه داشت که به چیز دیگیری توجه نداشت جز نجات جان بچه اش.
اگر فرزند شما یاد خودتان غرق در مطالعه هستید دیگر صدای فضای اطراف خود را نمی توانید بشنوید و بفهمید یا احساس کنید. این روش باید طوری باشد که وقتی کودک یا خودتان درس می خوانید و یا مطالعه می کنید یک صدای خیلی ارام در فضا و محیط مطالعه ایجاد کنید تا به آن صدا عادت کنید.
در دفعات بعد کم کم و به تدریح صدا را کمی زیادتر کنید و بگذارید تا با این صدا دو هفته بعد از شکل گرفتن عادت های قبلی باز هم صدا را زیاد کنید اگر او باز عادت کند که به مطالعه ادامه دهد روی مطالعه تمرکز دارد و دیگر سر و صدای اطراف هیچ اثری روی او نمی گذارد و می تواند به راحتی درس بخواند یعنی آنقدر غرق در مطالعه می شود که دیگر هیچ چیزی نمی تواند حواس او را پرت کند.

راهکارهای عملی تمرکز حواس - راهکار عملی بیست و دوم

در این خصوص سعی کنید از مطالعه درس های شیرین یا کتاب داستان که علاقه دارد استفاده کنید.
هشدار : اصلا خود فرد نباید بفهمد که شما دارید چه کار می کنید ، چون اگر احساس شود دیگر فایده ندارد و حساسیت او بیشتر و بیشتر خواهد شد و به طور کلی کار خراب می شود.
شما بارها مشاهده کرده اید افرادی هستند که در فضاهای بسیار پر سر و صدا درس می خوانند بدون اینکه هیچ عامل مزاحمتی را حس کنند.
در اتوبوس ، پای تلویزیون – در پارک در کلاس های شلوغ و ... این ها بهترین نشانه تمرکز روی یک درس ویژه و خاص می باشد که فقط خود فرد می خواهد یاد بگیرد.

کلید واژه ها

تمرکز و دقت

مطالعه

دانش آموز

معلم

خانواده

تحصیلی

نویسنده:

مهدیه فرح آبادی

پست قبلی

نظر متخصصان درباره لنز چشم

پست بعدی

سه راه ساده برای اینکه معلم بهتری شویم

در همین رابطه بخوانید :

درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...

نام :
وب سایت :
دیدگاه :
پست الکترونیک :
نشانی پست الکترونیک شما نمایش داده نخواهد شد.