15 درصد مدارس متوسطه دوم کشور مشاور دارند

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: با وجود بحران های رفتاری و بلوغ مربوط به دوران نوجوانی و جوانی تنها 15 درصد مدارس متوسطه دوم کشور دارای مشاور هستند.

به گزارش ایرنا، مهدی فیض شامگاه چهارشنبه در نشست معاونان و روسای مناطق 14گانه آموزش و پرورش استان قزوین افزود: هرگونه فعالیتی در مدرسه باید رویکرد تربیتی دنبال شود به گونه ای که حتی ساخت و ساز در این محیط باید با دید تربیتی صورت بگیرد.
وی اظهار کرد: در فرآیند تربیت بیش از آن که متون درسی تعیین کننده باشد، معلمان تعیین کننده هستند بنابراین معلمان دروس مختلف می توانند همزمان با انتقال دانش و تخصص خود به دانش آموز با رفتار خوب، فعالیت تربیتی نیز انجام دهند.
این مسئول، نقش معلم در فرآیند تربیتی را از کلیدی ترین نقش ها در جامعه دانست و افزود: برقراری ارتباطات تعاملی معلمان با دانش آموزان، اخلاق معلمی، نقش معلم در تربیت دانش آموز و تقویت نقش مشاوره ای معلم از جمله مسایلی است که در راستای رویکردهای جدید تربیتی باید به آن ها بیشتر پرداخته شود.
وی تاکید کرد: باید نگاه ها به امور پرورشی مدارس تغییر پیدا کند و معلم علاوه بر تدریس که یک نقش عمومی محسوب می شود، در رویکرد جدید باید یک نقش فرعی هم به عنوان مشاور داشته باشد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در راستای سیاست های جدید، معاونان و مربیان پرورشی فضای تربیتی مدرسه را مدیریت می کنند و بخش عمده ای از این فضا توسط معلمان در درون کلاس های درس رهبری می شود.
فیض تاکید کرد: اگر کسی دغدغه مدرسه را داشت بدون شک باید دغدغه پرورشی و تربیت نسل آینده را نیز داشته باشد.
وی خاطر نشان کرد: دانش آموزان امروز در آینده نقش های مختلف فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و نقش هایی در تعاملات اخلاقی، اجتماعی با مردم یا در تعامل با محیط زیست و اقتصاد بر عهده خواهند داشت بنابراین باید انها را برای همه نقش ها آماده کرد.

تقویم فرهنگی ویژه چهار دوره آموزشی در مدارس اجرا می شود

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش از تدوین تقویم فرهنگی درچهار دوره آموزشی خبر داد و گفت: یکی از ایرادهای ما صدور بخشنامه برای هر مناسبتی بود که این موضوع باعث شده بود تا انباشتی از بخشنامه به وجود بیاید به همین دلیل تصمیم گرفتیم یک راه جایگزین در این خصوص پیدا کنیم. 
فیض خاطرنشان کرد: در همین راستا تقویم فرهنگی برای مقاطع چهارگانه تدوین کرده ایم که در آن به معاونان پرورشی مدارس پیشنهاد می دهیم تا به دلخواه خود برای هر مناسبت برنامه ای برگزار کنند.
وی با بیان اینکه هیچ اجباری برای برگزاری برنامه ها وجود ندارد، ادامه داد: این برنامه ها می تواند متناسب با رده سنی و مقطع تحصیلی اجرا شود.

کلید واژه ها

آموزش پرورش

مدرسه

دانش آموز

تحصیلی

مدرسه

روانشناسی

معلم

بلوغ

منبع

ایرنا

نویسنده:

مهدیه فرح آبادی

پست قبلی

به دیگران مجوز ندهید با شما بد رفتاری کنند

پست بعدی

بهترین صبحانه سلامتی برای روز های سرد سال

در همین رابطه بخوانید :

درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...

نام :
وب سایت :
دیدگاه :
پست الکترونیک :
نشانی پست الکترونیک شما نمایش داده نخواهد شد.