سرویس جدید گوگل یوتیوب کیدز رونمایی شد

گوگل اخیرا اعلام کرد که "یوتیوب کیدز" را به روزرسانی کرده است و امکاناتی در اختیار والدین قرار داده است که بتوانند با استفاده از آنها، کنترل بهتری روی استفاده کودکان از این اپلیکیشن داشته باشند.

حضور و نحوه ی استفاده کودکان و نوجوانان از فضای مجازی مسئله ی بسیار مهمی است که سال ها والدین را با مشکلات فراوانی همراه ساخته. بنابراین یکی از دغدغه های آنها کنترل و نظارت بر فعالیت های فرزندان در فضای مجازی بوده و هست. البته باید توجه داشت که این مهم مد نظر برخی شرکت های ارائه دهنده خدمات وب نیز بوده تا جایی که شرکت گوگل به کمک والدین آمده و سرویسی را طراحی و راه اندازی نموده تا آنها توانایی کنترل فعالیت های فرزندانشان را در این فضای بی نهایت داشته باشند و از آسیب های احتمالی تا حد امکان جلوگیری شود.
در دوره ای که بیشتر زمان کودکان و نوجوانان با اینترنت، کامپیوتر، تبلت، گوشی های هوشمند و کنسول های بازی می گذرد، نظارت بر فعالیت های آن ها در فضای مجازی و کار با ابزارهای کامپیوتری به یکی از دغدغه های والدین تبدیل شده است.
تحقیقاتی که توسط موسسات علمی در کشورهای مختلف انجام شده است نشان می دهد که کودکان بسیار علاقه مند هستند که والدینشان در مورد اینترنت و فضای مجازی بیشتر بدانند و آن ها همچنین بسیار تمایل دارند که در مورد این موضوعات با والدین خود صحبت و گفتگو کنید.

سرویس جدید یوتیوب کیدز

گوگل به تازگی "یوتیوب کیدز" YouTube Kids را به روزرسانی کرده است و قابلیت های جدیدی را هم در اختیار والدین قرار داده است تا بتواند بر نحوه استفاده کودک از این اپلیکیشن نظارت داشته باشند.
در بین قابلیت هایی که برای والدین عرضه شده است، ویژگی وجود دارد که به والدین این امکان را می دهد که برای هر یک از فرزندان خود پروفایل شخصی بسازند.
والدین پس از ایجاد پروفایل شخصی می توانند یک رمز عبور خاص برای هر یک از فرزندان خود تعریف و اعمال نمایند. البته والدین می توانند از این کار صرفنظر کنند و در حال حاضر، طراحی کلی آن بر اساس سن کودک انجام شده است.
گفتنی است بیش از نیمی از  کودکان آمریکایی که در سن دبستان قرار دارند و تعداد آنها هم بسیار زیاد است، از اپلیکیشن های آموزشی گوگل نظیر داکس و جیمیل برای کارهای مربوط به درس و کلاس خود استفاده می کنند و بسیاری از این برنامه ها توسط کروم بوکس پشتیبانی می شود و اکنون بیش از نیمی از دستگاه هایی که به آمریکا عرضه می شود، توسط کروم بوکس پشتیبانی می شود.
گفتنی است که گوگل به طور مستقیم از این برنامه ها کسب درآمد می کند، ولی چیزی که مهم تر است ایجاد عادت های مشتریان است. دانش آموزان دبیرستانی تمایل دارند که فایل های خود را از حساب های آموزشی به حساب شخصی منتقل کنند.
گوگل در این میان قصد دارد که بتواند در دانشگاه و بقیه مراحل زندگی افراد هم مفید واقع گردد.
شرکت آمازون نیز یک سرویس محتوای مناسب برای کودکان دارد که "فری تایم" نام دارد که شامل لیستی از اپلیکیشن ها، بازی ها، کتاب ها، ویدیوها، وب سایت ها و غیره است. این شرکت اخیرا مجموعه ای از ابزارهای جدید را برای والدین عرضه کرده تا بتوانند در جریان فعالیت های کودک خود باشند و بدانند که کودکشان چه می بیند، چه می خواند و چه استفاده ای از فری تایم می کند.
آمازون از طریق دستیار هوشمند خود که الکسا نام دارد و با قرار دادن بازی های مختلف در آن، کودکان را به سمت خود جذب می کند. با این روند، افراد از اوایل کودکی و در مراحل بعدی زندگی خود از امکانات گوگل و آمازون استفاده می کنند و از مزایای آن بهره مند می شوند.

کلام آخر

در آخر باید متذکر شده که حس کنجکاوی و میل به افزایش استقلال در همه کودکان مشترک است. اما جدای از این حس مشترک، همه آن ها به علت محیطی که در آن بزرگ شده اند و عوامل تاثیر گذار دیگر در شکل گرفتن شخصیت شان با یکدیگر متفاوت هستند. بنابراین بهترین راهکاری که برای امن نگه داشتن فرزندان در فضای مجازی می توان توصیه کرد، این است که هر پدر و مادر با توجه به سن فرزند و شرایط روحی و روانی او شیوه مختص به او را برگزینند و بهترین فرد برای انجام این کار والدین کودک هستند.

کلید واژه ها

روانشناسی

کودک

والدین

نرم افزار

اپلیکیشن

منبع

ایتنا

نویسنده:

مهدیه فرح آبادی

پست قبلی

بهترین نوع درمان اختلال وسواس در کودکان

پست بعدی

پیش دبستانی برای عشایر و دو زبانه ها رایگان است

در همین رابطه بخوانید :

درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...

نام :
وب سایت :
دیدگاه :
پست الکترونیک :
نشانی پست الکترونیک شما نمایش داده نخواهد شد.