راهکارهای عملی تمرکز حواس - راهکار عملی بیست و چهارم

این روش یکی از مهم ترین روش هاست زیرا اگر از روش های دیگر جواب مثبت نگیرید باید از این روش استفاده کنید.

چون واضع این روش یکی از روانشناسان بزرگ تاریخ بشریت حضرت محمد صلی الله علیه و آله است که به خاطر اهمیت داشتن آموختن تیراندازی میخواسته اند به فرزند خویش تیراندازی بیاموزند.
امروزه این روش چنان از اهمیت ویژه ای در تمرکز و دقت حواس برخوردار است که نهایت ندارد. این روش را هم می توان در منزل انجام داد و هم در باشگاه هایی که روی اسلوب و قاعده صحیح کار می کنند. فرزندتان را برای یادگیری ورزش تیراندازی در اوقات فراغت تابستانی اش به یکی از این باشگاه ها بفرستید که مربی هم دارند و با گذراندن دوره های مقدماتی و اصلی ، فرزند شما را به یک تیرانداز ماهر تبدیل می شود. حتما او بعد از اخذ گواهینامه پایان دوره می تواند به خوبی از فاصله ی چند ده متری کوچکترین نقطه ای را هدف قرار دهد.
اما اگر وقت و هزینه باشگاه را ندارید می توانید خودتان از اسلحه هایی استفاده کنید که آسیب و خطری در بر نداشته باشند.

ورزش تیراندازی

تمرین تیراندازی باید همراه با توصیه های ایمنی لازم صورت پذیرد. از همه مهم تر تمرین باید در مکان و فضایی کاملا مطلوب انجام گیرد. بعد از تهیه اسلحه انتخاب سوژه ها (سیبل) که مورد هدف قرار می گیرند لازم است. امتیاز بندی ها در مراحل مختلف از فاصله های کمتر شروع و در نهایت به فاصله های دورتر می رسد. تمرین تیراندازی یکی از بهترین راه های ارزشمند در شکل گیری تمرکز و دقت حواس می باشد.

کلید واژه ها

تمرکز و دقت

موفقیت

خلاقیت

دانش آموز

معلم

والدین

خانواده

ورزش

نویسنده:

مهدیه فرح آبادی

پست قبلی

ادراک عمومی از حرفه معلمی

پست بعدی

چه ساعتی مغز آقایان خیلی افت می‌کند؟

در همین رابطه بخوانید :

درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...

نام :
وب سایت :
دیدگاه :
پست الکترونیک :
نشانی پست الکترونیک شما نمایش داده نخواهد شد.