راهکارهای عملی تمرکز حواس - راهکار عملی نهم

ابزار لازم برای اجرای این روش یک توپ کوچک (بزرگتر از توپ پینگ پنگ) یا یک سکه و یا اشیاء کوچک دیگر و یک کاسه متوسط می باشد. 

در همه ی روش ها باید خود شما (پدر و مادر) یا فرد دیگری به عنوان مربی در کنار فرزند شما باشد. ابتدا توپی را در دست فرزند خودتان قرار دهید و خطی (به عنوان مرز) جلو پایش بکشید و مشخص کنید که ثابت بماند و بعد به فاطله 2 متری یک کاسه قرار دهید و از او بخواهید بدون تغییر دادن جایش توپ یا هر شیی دیگری را درون کاسه پرتاب کند و بیندازد. آن گاه ببینید توی هر ده بار انجام این تمرین چند بار می تواند شیی را درون کاسه بیندازد. به هر پرتا صحیح که توپ توی کاسه میافتد 10 امتیاز بدهید. حالا روز اول کار و تمرین را اینجا تمام کنید.

راهکارهای عملی تمرکز حواس - راهکار عملی نهم

دوباره فردا تمرین را شروع کنید اما اکنون فاصله بین فرزندتان و کاسه را باید 20 سانتی متر اضافه کنید و از اون بخواهید 10 بار این کار را انجام دهد و بازهم امتیاز بدهید و همین طور هر روز باید با افزایش 20 سانتی متر نسبت به روز قبل تمرین صورت پذیرد تا پایان روز دهم که فاصله بین شما و کاسه 4 متر شده اشت. حالا اگر او بتواند امتیازهایش را حفظ کند و حداقل 70 امتیاز کسب کند در سطح بسیار خوبی قرار دارد و اگر بیشتر باشد که خیلی عالی است ولی اگر میانگین امتیازهایش در ده روز کمتر از 70 باشد باید باز تمرین را ادامه دهد تا بتواند 70 امتیاز کسب کند. انجام این تمرین مهارت بسیار خوبی است برای دقت ، تمرکز ، استفاه از چشم ، صحیح دیدن ، پرتاب صحیح و تمرین پایه ای ؛ برای بازی های بسکتبال و غیره نیز می باشد. 
این روش نیز برای معلمین در کلاس کاربرد بسیار خوبی دارد. لازم به توجه است که خود مادران و پدران نیز می توانید همگام با فرزندشان مسابقه بگذارند و این تمرین را انجام دهند.

کلید واژه ها

تمرکز و دقت

موفقیت

خلاقیت

دانش آموز

معلم

والدین

نویسنده:

مهدیه فرح آبادی

پست قبلی

گالری تصاویر بافت سنتی خوانسار

پست بعدی

استفاده زیاد امروز از فضای مجازی، اختلال عملکرد مغز در آینده

در همین رابطه بخوانید :

درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...

نام :
 
وب سایت :
دیدگاه :
پست الکترونیک :
 
نشانی پست الکترونیک شما نمایش داده نخواهد شد.